Vadonról

Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Központ

Gyermekünk az egyik legféltettebb kincsünk. Másokra bízása, legyen az szakember, orvos, pedagógus az egyik legnagyobb bizalom megnyilvánulása. Ezúton szeretném ezt megköszönni!

Borbély Balázs
a Vadon alapítója

Borbély Balázs, a központ megálmodója és létrehozója, egy európai viszonylatban is újszerű szemléletmóddal rendelkező komplexumot keltett életre, felismerve a szabadtéri gyermekfejlesztés korlátlan lehetőségeit. Vissza a vadonba felhívása azonban a gyermek terápiákon túl, nagyon sok emberről, nagyon sok emberhez szól…

A Vadon egy több hektáros, csodálatos természeti környezetben fekvő közösségi tér, a Bükkös patak partján és a pilisi dombvidék lábánál, Szentendre belvárosától pár percnyire. A szabadidőközpontban friss levegőn megannyi lehetőség, játék, kaland várja az idelátogató szülőket sérült és egészséges gyermekeikkel, osztályokat, ovis csoportokat, céges csapatokat, és a mozogni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat. A Vadon több termes, összkomfortos épületegységében változatos foglalkozások bővítik a természet adta lehetőségeket, nagy közösségi tereink születésnapok, csapatépítő tréningek, kirándulások, baráti összejövetelek népszerű helyszínei.

A Vadon…

  • több, mint 200 nm-nyi fejlesztőhelyiség (tornaterem, foglalkoztatók, csoport szobák)
  • több, mint 600 nm akadálymentes játszótér, zökkenőmentes görkori és kismotorpálya
  • 1,5-4 éveseknek kognitív fejlesztő játéktér (természetes anyagokból, természet közeli megoldásokkal)
  • 5-10 éves gyermekek számára kalandjátszótér (kincses bányával, kanyonnal, kötélhidakkal, vízi architektúrákkal)
  • 6-16 éves gyermekek számára erdei kerékpáros ügyességi pálya
  • fejlesztésre szoruló gyermekeknek speciális, erre a célra fejlesztett szabadtéri eszközök, erdei fejlesztőtréningek, és fejlesztő ösvények.
  • minden korosztálynak: mezítlábas ösvény, piknik park, bográcshelyszín, rekreációs programok, foglalkozások, terápiák.
  • tematikus programok: születésnapok, osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, táborok

A vadon térképe