TSMT tábor

A Vissza a Vadonba területén várjuk a gyerekeket TSMT táborba 2019. július 15-e és 19-e között.

Aki még nem ismerné, egy kis infó a TSMT-ről:

A TSMT torna egy tervezett szenzomotoros tréning, ahol a mozgás segítségével fejlődik az idegrendszer. A megfelelően fejlett idegrendszeri hálózat elengedhetetlen az iskolai alkalmassághoz, valamint az életkornak megfelelő szociális viselkedéshez. Sajnos a jelen világunk és az életmódunk sok esetben nem teszi lehetővé, hogy a gyermekeink hozzájussanak a megfelelő mennyiségű mozgáshoz, amely örömöket, kihívásokat, sikerélményeket ad nekik, biztosítja a boldog gyermekkort és az idegrendszer aktuális fejlődési szakaszait számukra.

Mi pont ezt szeretnénk nekik megadni, a lehető legjátékosabb formában kivitelezve, sok nevetéssel és szabad játékkal. Mindeközben kiemelt figyelmet kapnak a gyermekek mozgás és részképességei, egyéni fejlesztései.

Várjuk a gyerekeket olyan sok mozgással, kihívással, egyéni játékkall, amennyi csak lehetséges, hogy általuk a fent említett mozgásfejlődési hiány enyhüljön! Igény esetén napközben egyéni tornára és foglalkozásra is lehetőség nyílik, előzetes megbeszélés alapján.

A létszámról:

10-15 gyermekre tervezzük a tábort. Így megfelelően tudunk fókuszálni mindegyik gyermek különféle képességeire és a személyére szabott ügyesítő-okosító tornákra!

Érdemes hamar lefoglalni az időpontokat, mert jelentkezési sorrend alapján telik be a tábor!

Az életkorról:

A táborba elsősorban 5-től 11 éves korig várjuk a gyerekeket. A különböző életkorúak klassz kis heterogén csoportot tudnak alkotni, és különösen szép pillanatokat ad, amikor a nagyok a kisebbeknek segítenek, illetve amikor a kisebbek lesnek el trükköket a nagyobbaktól!

Az árakról:

A tábor ára 42 000 Ft / hét. Ebben benne van a napi tízórai, ebéd, uzsonna, szakképzett fejlesztőpedagógus díja és egy kis meglepetés, ami segít emlékezni a Vadonban eltöltött napokra.

Testvér kedvezménnyel, csoport kedvezménnyel kapcsolatban hívj bátran!

Napi program:

  • Reggel 8-9 óra körül fogadjuk a gyermekeket és 16 óra magasságában adjuk át őket.
  • Reggeli után játékos formában kihívásokkal teli egyéni feladatokat kapnak a gyerekek 1,5 – 2 órán keresztül.
  • Tízórai után szabad játék következik szalmavár építéssel, patakduzzasztással, bunkerezéssel.
  • Ebéd után csendespihenő,  akik nem igénylik, azoknak finommotorikát fejlesztő kézműves foglalkozások.
  • Délután Bothmer csapatjátékok.
  • 15 óra után szabad a pálya, és szabad a szabad játék mindenkinek!

Már csak ki kell töltened a jelentkezést és irány a tábor!

*
*
*
*
Az Adatvédelmi irányelveket elolvastam, megértettem, abban foglaltakhoz kifejezetten, önkéntesen hozzájárulok.