Tanulás Könnyítő Program (TKP)

A Tanulás Könnyítő Program (TKP) olyan innovatív oktatási program, amely nem az oktatás problémáiról, hanem a tanulás öröméről szól. Ezen a programon a gyermekek sikeres, boldog életre készülnek, ahol öröm a tanulás!

A TKP-módszer alkalmazásával a gyermekek egyre magabiztosabbnak érzik magukat a tanulás területén, megismerik önmagukat, értékeiket, erősségeiket, ezért bátrabbak és egyre sikeresebbek lesznek! Nagyban segít áthidalni az óvoda és az iskola közti szakadékot. Mivel a gyermekek nem fél év alatt tanulnak meg írni-olvasni, az íráshoz, olvasáshoz, számoláshoz szükséges képességeket már jóval korábban meg kell alapozni! A jól előkészített tanulási képességekkel nagymértékben megelőzhetők a tanulási zavarok. A gyermekek felfedezhetik saját tehetségüket. Felmérések egyértelműen igazolják, hogy a Tanulás Könnyítő Programban részt vevő gyermekek kiemelkedően teljesítenek az iskolában.

A foglalkozások sok fejlesztő eszközzel, a testet és a szellemet egyszerre tornáztatva, jó hangulatban zajlanak a tanév rendjét követve:

– játékos, élvezetes matematikával
– vidám, gondolkodtató és logikai készségfejlesztő játékokkal
– a kommunikációs és nyelvi képességek valamint az olvasás fejlesztésével játékos formában
– változatos mozgásfejlesztéssel

A gyermekek minden területen felkészültek lesznek a iskolára, és az ott rájuk váró kihívásokat sikerrel oldják meg. A TKP segít, hogy a gyermekek örömmel tanuljanak és a tudásuk maradandó legyen.

Telefonszám
+36 20 219 0203

Bellus Kriszta
bemutatkozása