Erdei születésnapok

Különleges szülinapra vágysz?

A Vadonban mesés környezet és megannyi élmény, izgalom és program vár, hogy a jeles nap még sokáig emlékezetes maradjon! 🙂 Mi mindent megszervezünk, előkészítünk, Nektek csak a jókedvet és vidámságot kell magatokkal hozni, meg amit még szeretnétek!

választható szülinapi csomagjaink

erdei kincskereső

Valahol a Vadon mélyén mesés kincs rejtőzik… Rajtatok a sor, hogy felkutassátok! 🙂 Expedíciótok során játékos próbatételek és találós kérdések várnak, melyek segítségével apráként feltárul a Vadon kincsének izgalmas rejtélye. A történetet minden esetben egyedileg, csapatra szabva írjuk meg, hogy a kaland igazán személyre szóló legyen.
Kisebb létszámmal (max. 10 fő) érkező csoportoknak ideális.

alkotni jó

Agyagszobrászat, festés, jelmezkészítés, netán barkácsolás? A lehetőségeknek csupán fantáziátok szab határt! Az alapanyagot, témát Ti választjátok, mi pedig mindenről gondoskodunk, hogy önfeledten elmerülhessetek az alkotásban.

 

kutyálkodó

Avagy mókázzatok egy nagyot Pipaccsal, Balázs jól nevelt kutyájával! Eldobnád a plüssállatot? Nyugodtan.. Ja, hogy nem hozza vissza? Menjünk, kapjuk el! Túl gyors? Építsünk stratégiát, mivel lehet odacsalogatni, hogyan lehet bekeríteni és végül visszaszerezni a jól megérdemelt zsákmányt!

Ügyeskedő vetélkedő

Bicikli, roller vagy moci? Lábon, zsákban ugrálva, hátrafelé futva, esetleg rákjárásban? Játékos sportvetélkedőnk során mindenki próbára teheti ügyességét. Jókedvre fel, vigyázz, kész, rajt!

 

Kamasz szülinap

Itt az idő, hogy feledjetek minden kamasz-panaszt, és csapjatok egy hatalmas bulit a barátokkal a nagy nap örömére! Lesz zene, tánc, evés-ivás, kéklő ég a fejetek felett és ezernyi titok és kaland, amit a Vadon csak nektek tartogat. Induljon a banzáj! 🙂

Bűvös 18-as

A bűvös tizennyolcas szám…minden tinédzser álma és minden szülő rémálma is egyben. Jó hírünk van: nálunk mindenki jól jár ezen a nagy jelentőségű napon! Sétáljatok át a Vadonban a felnőtté válás küszöbén, bulizzatok zavartalanul és végtelenül szabadon, mérges szomszédok nélkül, s mégis biztonságos közegben.  A jelszó: Nagyon Vadon! 🙂

 

A szülinapos fája

Mit szólnál, ha lenne egy saját fád a Vadonban? Csodásan hangzik, igaz? Koronázzátok hát meg az ünnepet egy közös faültetéssel, mely örök emlék az egész csapatnak és egyben tisztelgés a természetnek! (A fa ára külön fizetendő.)

sose halunk meg

Köztudott, hogy 30 után hirtelen nem öregszünk tovább. De mi mást lehetne jobban megünnepelni egy oltári bulival, mint az örök fiatalságot? 🙂 Gyertek, és foglaljátok el a Vadont! Ha szeretnétek, játékos feladatokkal segítünk bohócot csinálni magatokból, hogy az élmény igazán kitörölhetetlen maradjon. 😉

 

szülinapjaink időtartama

A buli napján a Vadon 4 órán át a Tiétek!  Ha ezt szűkösnek érzitek, vagy szeretnétek mondjuk egy egész éjszakás partit csapni, annak sincs semmi akadálya.

áraink

10 főig 40.000 Ft
11-20 főig 50.000 Ft
21 főtől 60.000 Ft
30 fő feletti rendezvények esetén kérd egyedi árajánlatunkat!

Figyelem! Őszi szülinapi akció a Vadonban! Ünnepelj nálunk októberben, és 10.000 Ft-os kedvezményben részesülsz!

Szülőknek, tesóknak, családi kedvenceknek a részvétel ingyenes, csak az ünnepelt és vendégeinek létszáma számít! 🙂

Az esőnap benne van a pakliban és az árban is, rossz idő esetén két opció választható: a buli a tornaterembe költözik, vagy halasztás mellett is dönthettek (utóbbi esetén gyorsan keresünk egy másik időpontot).

kiegészítő szolgáltatás - avagy a világ legfinomabb kenyérlángosa 🙂

A friss levegő és a sok kaland bizony meghozza az étvágyat. Ha nem szeretnétek a harapnivalóval bajlódni, kóstoljátok meg csodafinom, helyben készített kenyérlángosunkat, és garantáltan nem lesz gyomorkongástól visszhangos az erdő! 🙂

Árak:
20 főig: 18.000 Ft
20-30 főig: 24.000 Ft
30-40 főig: 30.000 Ft

a foglalás menete

A szülinap lefoglalásához 50 %-os előleget kérünk, melyet személyesen vagy a következő számlaszámra történő utalással lehet rendezni: Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Sportegyesület  10300002-10675600-49020015 (MKB Bank). A fennmaradó összeget aznap rendezzük, a megjelentek függvényében.

Szeretettel várunk Benneteket, kalandra fel!