Kapcsolat

Telefon: +36 30 233 6945 | +36 30 182 0202

Ha foglalkozásainkra vagy programjainkra szeretnél jelentkezni, akkor az adott menüpontnál található űrlapon keresztül várjuk megkeresésed.

Általános kérdéseket a hello@visszaavadonba.hu email címre várunk.

Ha likeolsz a facebookon, ha ajánlasz barátaidnak, vagy csak van egy jó ötleted, esetleg kritikád…. Megköszönjük, ha eljut hozzánk az információ és azt is megköszönjük, ha a mi információinkat segítetek terjeszteni!

Címünk:
2000 Szentendre, Szentlászlói út 158/b.

Megközelítés:
Ha autóval érkezel, legkönnyebb azt beírni a GPS-be, hogy „Izbégi sportpálya”.

Ha tömegközlekedéssel:
A szentendrei HÉV-től, a 870-es  Volán busz  jár a Szentlászlói úton, az autóbusz állomástól Pilisszentlászló felé. https://menetrendek.hu/

*
*
*
*
*
CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.

Az Adatvédelmi irányelveket elolvastam, megértettem, abban foglaltakhoz kifejezetten, önkéntesen hozzájárulok.

Vélemények, ajánlások

Kedves Balázs, A februárban indult tanfolyammal kapcsolatban szeretném a következőket elmondani:

  • örömmel vettük a kezdeményezést, amikor az iskolában előadás keretében ismertettétek a lehetőségét annak, hogy megoldjátok azt a helyzetet, amikor nem tudjuk megmondani mi a baj, de azt érezzük, hogy "valamiben más" a gyerekünk, mint a többi...
  • részünkről komoly elvárással fogtunk bele a tanfolyamba. Botond egy kis megilletődöttséggel kezdte, azonban sokat beszélgettünk előtte vele, hogy mire számítson.
  • az első óra után boldogan jött ki, csatakokban, de jó érzésekkel. Azt mondta, hogy nehéz volt a pálya, de igyekezett mindent a tőle telhető legjobban megoldani. A személyed nélkül azt gondolom, hogy ez nem történt volna így. Úgy érezzük, hogy ezekre a feladatokra rávenni a gyerekeket nem könnyű feladat, sőt mi több, hétről hétre vissza is kell varázsolni őket a csapatba.
  • azt gondolom, hogy Botond szeret járni, szeret Veled lenni és nagyon bizalmi kapcsolat alakult ki köztetek.

Köszönöm az eddigi munkádat, meg kell jegyezni, hogy már most látni eredményeket bizonyos területen a gyereken és kívánom, hogy legyen hosszútávú ez a kapcsolat.

Ildi:

Léna és Ábel az idei télen tanult meg biztonságosan korcsolyázni Balázzsal. Óriási élmény volt látni a fejlődést óráról órára. Ábel érzékeny kisfiú, akinek nagyon fontos, hogy olyan kihívások elé állítsák, ami még nem túl magas, de éppen elég nehéz ahhoz, hogy büszkeséggel töltse el, ha sikerül megcsinálnia az adott feladatot. Balázs a csoportos foglalkozás alatt is tudott erre külön figyelmet szánni, aminek meg is lett az eredménye. Annyira élvezték és megszerették a gyerekek a korcsolyázást, hogy hétvégén is sokszor csak korizni akartak.

Medvecky Kata:

A zárt tornateremben végzett TSMT torna a mesterséges tér és az ismétlődő feladatok miatt unalmassá váltak Ábelnek. A természetben, a vadonban végzett feladatok valódi erőpróbát, igazi kihívást jelentenek neki. Igazi élményterápia, igazi siker.

Pikler Éva:

Balázs elhivatottsága a gyerekekkel való törődésben mutatkozik meg leginkább. Pontosan tudja mindenikről, hogy honnan indult, éppen hol tart és mik azok a gyakorlatok, amikre leginkább szüksége van a látványos fejlődéshez. Tettre kész, lendületes, ami a gyerekekre is átragad, függetlenül attól, hogy hány fős csoport veszi épp körül. Szülői szemmel nézve az egyik legnagyobb érték, hogy úgy bátorít és motivál, hogy az önmagában is előhívja a szívből jövő teljesítményt belőlük.

Gyakorlatait úgy állítja össze, hogy izgalmas és játékos formában éri el a kívánt hatást a hozzá járó gyerekeknél. Ezt ők később a saját otthoni játékaikban is szívesen reprodukálják, ami arra enged következtetni, hogy a fejlesztő célzatú edzések valójában élvezetesek. Balázs szemléletmódjára és munkájára igen nagy szükség van, külön öröm számunkra, hogy az általános iskolában tartja a foglalkozásit, ez a szülőknek nagy könnyebbséget jelent. A helyszín és a különböző órarendek összeegyeztetésénél nagyfokú rugalmassággal zsonglőrködött, nem igazán ismer lehetetlent.

Pop Dóri:

Őszinte hálával tartozom Balázsnak, aki olyan módon ért a gyerekek nyelvén, amivel ritkán találkozom. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek is azért vannak oda érte annyira, mert érzik azt a szeretetet és figyelmet, amivel feléjük fordul. Az pedig, hogy ez nem "üres jópofaság" hamar kiderül a visszajelzéseiből (amik önmagukban is csoda számban mennek számomra). Minden alkalommal helyén valók és építők, azaz minket, szülőket is segít abban, hogy a fiunk fejlődését támogathassuk. Különös tehetséggel pendül egy húron, cinkosan összekacsintva a gyerekekkel miközben tökéletes professzionalitással tereli őket (játékos módon) az elérni kívánt cél felé. Szakmai felkészültsége számomra elvitathatatlan, s e mellett külön hálás vagyok neki azért, hogy csendes és zárkózott fiam az óra végén alig akarja abbahagyni a tornát. Az ő örömtől ragyogó arcánál nem kell több bizonyíték arra, hogy Balázsnál, a legjobb kezekben van.

Székely Réka: