Erőtér technika /Attraktor Field Technic – AFT

A módszer alapja:

Minden ember rendelkezik egy olyanfajta csak rá jellemző energia és vonzásmezővel mely az egyén hitrendszereiből és kiáramló gondolataiból áll össze. A gondolat, legyen az akár tudatos vagy tudattalan önmagában is energiát képvisel, így ez a mező önmagát tartja fenn. Mivel ez a mező kapcsolatban van a testtel, gondolatainknak energetikai következményei vannak, melyek hatást gyakorolnak a testre. A negatív (alacsony rezgésű) gondolatok megbetegítenek, míg a pozitív (magas rezgésű) gondolatok gyógyítanak, egyensúlyt, rendet teremtenek. Az AFT ezekkel a nem-fizikai mezőkkel dolgozik oly módon, hogy a meridián pontokat meghatározott sorrendben stimulálja és így a rögzült, torz energiamintát korrigálja. Ezt az elismert tudományos kutatásokra és felfedezések eredményeire épülő módszert Dr. Kurt Ebert dolgozta ki. Legtöbbször azonnal érezhető a fizikai testben a fájdalom vagy egyéb tünetek (pl. nátha) intenzitásának csökkenése. Az AFT módszereinek használatával kidolgozásra került az Elmeakupunktúra/Acupuncture 4 the Mind is mely kifejezetten az életvezetési, lelki, viselkedésbeli fóbiás és egyéb tudati vagy pszichés problémák oldására ad gyors és hatékony lehetőséget.

Természetesen amennyiben a testi-fizikai probléma már nagyon előrehaladott állapotban van, akkor csak mint a gyógyulást támogató módszert lehet használni.

Személyes tapasztalataim szerint állatoknál még hatékonyabbak ezek a módszerek. Ilyen esetekben a tulajdonoson végezzük a kezelést, ami az állatra hat.

Árak: Első alkalom a felmérés miatt 10 000 Ft az utána következők 8 000 Ft. Az hogy hány alkalom szükséges a kezelt személytől függ. Az alkalmak számát és azt is hogy mikor kéne visszajönni a következő ülésre az illetőnek, kineziológiai tesztelés alapján határozzuk meg.